a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Tot a punt!

Ja està tot a punt perquè Castellbisbal esdevingui capital del món geganter català!

Durant tot el cap de setmana, gaudirem de la presència d’una seixantena de grups vinguts d’arreu del territori per commemorar la proclamació de Castellbisbal com a XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya 2019.

El programa d’activitats donarà inici el divendres 7 a la tarda, amb el pregó institucional i concert de músiques de Castellbisbal. Seguidament, els gegants pota-rojos iniciaran una passejada fins a la plaça Lluís Companys, espai on s’inaugurarà el monument commemoratiu dels 25 anys dels gegants i de la Ciutat Gegantera. Per la nit, la mulassa Castanya sortirà a ballar en el seu acte, el “CercaCastanya”.

L’endemà, dissabte 8, durant el matí es podrà gaudir de la diferent oferta cultural i patrimonial amb la que compta el municipi podent visitar espais com el Museu de la Pagesia o el Museu del Tractor d’Època. A la tarda, donaran inici els actes més festius de tot el cap de setmana, amb el Seguici extraordinari de Festa Major i la rebuda del seguici de la població de Sant Climent de Llobregat, com a Ciutat Gegantera vigent.
A les 21.30 hores i al parc Folch i Torres, l’espectacle “Manel i Vicenta, vivències d’uns fets reals” ens mostrarà mitjançant diferents grups de ball de cultura popular i amb un fil teatralitzat, qui van ser el Manel i la Vicenta. Un espectacle que serà l’eix principal d’aquests 25 anys.
Finalment, la programació de dissabte la tancarà el reconegut grup de versions Hotel Cochambre, que posarà música i color a la nit de dissabte fins altes hores de la matinada.

Diumenge 9, serà el gran dia, amb una trobada que reunirà 56 colles geganteres participants, i amb la realització dels actes centrals de proclamació de la Ciutat Gegantera, l’espectacle central necessitarà la implicació de tothom per aconseguir que en Treball i na Cultura, gegants de Catalunya, es quedin a Castellbisbal per tot un any. La festa finalitzarà amb un espectacular ball final conjunt de totes les colles participants.

Us esperem a Castellbisbal!

En el següent enllaç podreu consultar tota la programació d’actes: https://www.ciutatgegantera2019.cat/programacio/

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.