a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Més de 1.300 geganteres i geganters ompliran Castellbisbal

Castellbisbal acollirà els propers 7, 8 i 9 de juny la festa més important de Catalunya relacionada amb el món dels gegants, la Ciutat Gegantera.

L’esdeveniment comptarà amb la participació total de 70 colles entre dissabte i diumenge vingudes d’arreu del territori, comptant amb els convidats d’honor, els gegants històrics de Reus i Sant Ignasi d’Igualada.

Durant tot aquest any 2019, per tal de commemorar els 25 anys dels gegants pota-rojos Manel i Vicenta, s’han programat més d’una trentena d’activitats tenint com epicentre la proclamació del municipi com a XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya 2019.

Entre els actes programats per la proclamació en destaquen entre d’altres, el pregó institucional i concert de músiques de Castellbisbal el divendres 7, la rebuda del Seguici de Sant Climent de Llobregat (Ciutat Gegantera 2018) i l’espectacle de cultura popular Manel i Vicenta, vivències d’uns fets relas el dissabte 8, o les dos passejades simultànies i proclamació de Ciutat Gegantera el diumenge 9 de juny.

La Colla Gegantera de Castellbisbal compta amb el suport de la ciutadania i de l’Ajuntament de Castellbisbal, que garanteixen així el bon desenvolupament de les activitats previstes.

Trobareu tota la informació al dia en les xarxes socials:

https://www.facebook.com/ciutatgegantera2019/

https://www.instagram.com/castellbisbalciutatgegantera19/

I tota la documentació necessària com programa d’actes, imatges, cartells…:

Premsa

 

PREPARA’T PER UNA ONADA…GEGANT!

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.