a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Compte enrere per fer la teva preinscripció!

Comença el compte enrere per realitzar la preinscripció per participar el diumenge 9 de juny a la XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya a Castellbisbal.

El proper diumenge 10 de març serà el darrer dia per què totes les colles que vulguin participar de la festa amb la seva imatgeria, puguin fer la preinscripció i així, formar part d’aquesta gran festa. Només necessitat el nom de la colla, població o nucli urbà que representen, les figures amb les que participaran, la formació musical i dades de contacte.

Fins a 70 colles amb les seves figures ballaran pels carrers de Castellbisbal per tant, aprofita aquests últims dies i fes la teva preinscripció en el següent enllaç

T’esperem!

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.