a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Vine a gaudir de la gran festa del món geganter!

Ja us podeu reservar al calendari els dies 7, 8 i 9 de juny perquè tindreu festa assegurada. Castellbisbal ja es prepara per acollir el gran esdeveniment geganter de l’any, com és la XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya 2019, amb la presencia de fins 70 colles, vingudes d’arreu del territori. Seran tres dies plens d’activitats per a tota la família: presentació del monument, visites a llocs emblemàtics del poble, la passada i els balls dels seguicis de Sant Climent i Castellbisbal, l’espectacle de gegants de dissabte a la nit, concerts i l’esclat final de festa de diumenge on Castellbisbal serà proclamada capital del món geganter durant un any sencer, tot coincidint amb la celebració dels 25 anys dels gegants, Manel i Vicenta, que tot just comença al mes de gener i tindrà la durada d’un any sencer. Si us ho voleu passar en gran, no falteu a la cita, que us prometem que us ho passareu GEGANT!

Cliqueu aquí podreu veure el programa d’actes, de manera que no us podreu perdre ni un sol minut de tot el que us hem preparat.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.