a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Obrim el termini de preinscripcions!

Els propers 7, 8 i 9 de juny de 2019 Castellbisbal es convertirà en XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya.

Ets una colla i t’agradaria participar amb les teves figures? Molt fàcil, només heu de pre-inscriure’s en el formulari que trobareu aquí

Recordeu que la participació és limitada, tingueu presents els següents punts:

  • La participació estarà limitada a un màxim de 70 colles amb imatgeria.
  • Per assolir aquest objectiu, teniu obert el termini de preinscripció en què totes les colles que vulguin participar-hi, puguin omplir un formulari de sol·licitud de participació des del proper 2 de febrer i fins el 10 de març de 2019.
  • En el cas que hagi més de 70 colles preinscrites que vulguin participar amb la seva imatgeria, un grup d’experts i professionals del món geganter, aliè a l’organització, serà l’encarregat de seleccionar les 70 parelles participants d’acord amb la temàtica dels recorreguts, la festa i la distribució geogràfica per representar tot el territori.
  • Un cop es publiqui les colles seleccionades s’obrirà el termini d’inscripció oficial, tant per aquelles que participin amb figures, com per les que no.

Recordeu, podeu fer la vostra preinscripció a partir del proper 2 de febrer i fins el 10 de març aquí

US HI ESPEREM!

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.