a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Et necessitem! Sigues voluntari!

Els dies 7, 8 i 9 de juny són uns dies molt importants per la Colla Gegantera de Castellbisbal, en motiu de l’organització de la XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya, un esdeveniment que necessitarà la vostra ajuda i participació per a que tot surti rodó.

Els membres de la colla no en són prous per tota la feina que comporta, i és per això que us necessitem: acompanyant a una colla forastera, ajudant a preparar àpats, punt d’informació, aparcaments, etc.

Des d’aquí es fa una crida a totes aquelles persones que vulguin formar-ne part i ser voluntaris en aquesta festa, on la cultura n’és la protagonista.

Pots fer-te voluntari aquí

Amb tu, ho farem realitat!

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.